Cautare

1853 de rezultate pentru "pro tv pitesti baiatul rapit de camatari" (2.60 secunde)
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro: PRO TV.
Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: ... O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu.
Expozitia lor arata extraordinar, cu neoane fluorescente care pun in evidenta tablourile pline de culoare, e ca o explozie de bucurie. ... Culorile puternice, imbinate cu nuantele fluorescente asternute in mod inedit pe panza, fac din universul lui artistic o explozie de bucurie.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. Am vorbit cu tot felul de oameni, cu diferiti colegi din presa.
Basarab Panduru si Andrei Vochin au fost invitati in studioul Orange Sport si au discutat intens despre decizia echipei finantate de Gigi Becali. ... sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. ... care a plecat in cantonament anul trecut fara antrenor cu licenta Pro)...
ROMANIA TV informeaza: Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor:
Cel care a dat pe langa minge si a provocat golul lui Ola John poarta ochelari in viata de zi cu zi, iar pe teren e nevoit sa-si puna lentile pentru a-si corecta deficienta de vedere. ... Mingea vine inspre Prepelita, aflat undeva la 35-40 de metri de propria poarta.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Ce petreceri vor fi in marile orase din tara Concerte in aer liber, sampanie si focuri de artificii - asa vor petrece Revelion 2014 romanii care nu si-au facut rezervari la petreceri private sau nu si-au rezervat o cabana la munte.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat ieri, la finalul sedintei Biroului Permanent Central, ca "acei membri ai partidului care se raliaza unor actiuni care aduc atingere atat credibilitatii PNL si a Aliantei D.A., cat si guvernarii eficiente a Romaniei, incalca flagrant Statutul PNL".
Ministrul de interne, Dan Nica, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ca a fost adoptata o ordonanta de urgenta in baza careia vor putea fi retrase permisele auto, daca exista „indicii temeinice“ ca acestea au fost obtinute prin fapte de coruptie.
Deputatul social-democrat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Serviciul Teritorial Pitesti al DNA, unde va fi audiat in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, lider al PSD Arges, este cercetat pentru fapte de coruptie.
Geoana are timp sa mai reflecteze, este deschisa calea pentru orice solutie Mircea Geoana "are timp sa mai reflecteze" la raporturile sale cu partidul pana la reunirea Comitetului Executiv, a afirmat joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a adaugat ca "este deschisa calea pentru orice solutie si decizie".
Pana la sfarsitul acestei luni, Petrom va face investitii estimate la 2-3 milioane de euro, necesare redobandirii autorizatiei de mediu a rafinariei Arpechim Pitesti, suspendata de autoritati in mai, a declarat Mariana Gheorghe, directorul general executiv al companiei petroliere.
google-analytics.com